Bel direct voor een afspraak
Persoonlijke service
Van interieurbouw tot rvs-onderdelen
Kennis en vakmanschap
Altijd een totaaloplossing

Interieurbouw Barneveld

Bent u op zoek naar een specialist in interieurbouw in omgeving Barneveld, Veenendaal, Lunteren en Ede? Maar heeft u de ideale samenwerkingspartner nog niet gevonden? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Welmo bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring in zowel het ontwerpen als vervaardigen van kwalitatieve metaalproducten. Deze producten zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen waardoor het zowel geschikt is in interieur, als in de industrie.

Specialist in interieurbouw in omgeving Barneveld, Veenendaal en Ede gezocht? Kies voor Welmo!

Wilt u uw winkel geheel opnieuw inrichten? Opent u binnenkort een restaurant in of rondom Lunteren en zoekt u een specialist in interieurbouw? Of is het kantoor van uw onderneming toe aan een flinke opknapbeurt? Het zijn zomaar een aantal situaties waar u zich in kunt verplaatsen. In alle gevallen is het raadzaam om Welmo in te schakelen. Als specialist in interieurbouw zijn wij onder meer actief in Barneveld, Ede, Veenendaal en omstreken waardoor wij u graag van dienst zijn. Samen met u bespreken we uw wensen en eisen. U als klant staat immers centraal.

Verzekerd van maatwerkinterieur

Bij Welmo kunt u te allen tijde uitgaan van maatwerkinterieur. Dat heeft meerdere redenen. Zo ontwerpt en fabriceert onze kleine organisatie zelf alle lasmallen waardoor we dicht bij onze klanten staan. Daarnaast bespreken we samen met u de wensen die u heeft voordat met grootse zorg en passie gestart wordt met uw project. Nadat we in onze werkplaats uw producten hebben gerealiseerd, kunnen we zelfs de montage bij u verzorgen. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken.

Meer dan alleen interieurbouw

Bij Welmo in Lunteren, in de buurt van Barneveld, Veenendaal en Ede, kunt u niet alleen terecht voor interieurbouw. Wij produceren ook laadbakken en diverse onderdelen voor de carrosseriesector en rvs en metaaldelen voor scootmobielen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat Welmo, gevestigd in Lunteren, voor u kan betekenen op het gebied van interieurbouw? Of heeft u vragen over onze werkwijze of een van onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0318 482340. Onze vakmensen vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Bekijk ook:

Winkelinrichting Ede | Lasbedrijf Ede