Bel direct voor een afspraak
Persoonlijke service
Van interieurbouw tot rvs-onderdelen
Kennis en vakmanschap
Altijd een totaaloplossing

Lasbedrijf Ede

Bent u op zoek naar een lasbedrijf in omgeving Ede en Barneveld die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van diverse constructies? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Welmo. U schakelt ons in voor een diversiteit aan projecten: van het lassen van decoratieve elementen in uw winkel tot het produceren van rvs scootmobiel onderdelen tot zelfs de montage bij u op locatie. Daarbij kunt u rekenen op een totaaloplossing van hoogwaardige kwaliteit.

Lasbedrijf nabij Ede en Barneveld biedt tal van mogelijkheden

Lasbedrijf Welmo in Lunteren, nabij Ede en Barneveld, is gespecialiseerd in zowel het ontwerpen als vervaardigen van metaalproducten. Hierbij leveren wij te allen tijde maatwerk waardoor een optimale samenwerking met u als klant vereist is. Samen met u bespreken wij uw wensen waarna wij starten met de realisatie van uw project. Zo denken wij altijd met u mee. U bent bij Welmo aan het juiste adres voor verschillende diensten, zoals de realisatie van:

  • Interieurs
  • Winkelinrichting
  • Carrosserie onderdelen
  • Scootmobiel onderdelen

Dit zijn slechts een aantal diensten die wij als lasbedrijf in de buurt van Ede en Barneveld voor u uitvoeren. Voor het laten produceren van andere constructies draaien wij onze hand niet om.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen ten aanzien van onze dienstverlening of wenst u gedetailleerde informatie te ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0318 482340. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden waarna we een passende oplossing realiseren.


Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Bekijk ook:

Interieurbouw Barneveld | Projectinrichting Veenendaal